Sakarlıktan Nasıl Kurtulurum? Sakarlıktan Kurtulma İpuçları

Sakarlıktan Nasıl Kurtulurum? Sakarlıktan Kurtulma İpuçları
Sakarlıktan Nasıl Kurtulurum? Sakarlıktan Kurtulma İpuçları
Mart 12, 2018 0 Yorum




Sakarlıktan Nasıl Kurtulurum?
Günlük hayatta hepimiz sakarlıklar yapabiliyoruz. Ancak bazılarımız çok sakar olabilir. Artık her sabah çay, kahve dökmekten gına geldi diyorsanız sakarlıktan kurtulmak ise de iyi gelecektir. Her ne sakarlıktan kurtulmak çok basit ve garantili bir şey olmasa da denemeye değer emin olun. Bu yazının sonunda artık sakar olmayacaksınız belki de, kim bilir?


Stres Yok!
Yeteeeeeer! Bırakın artık şu stresi. Stres de neymiş?! Hey şeye neden oluyor bu stres. Biraz daha az stresli olun. Hatta hiç stresli olmayın. Hey şeye sinirlenmeyin. Hiçbir şey için kendinizi harap etmeyin. Olana çare yok. Strese ne gerek var bu durumda?





Biraz Daha Yavaş!
Günlük hayatta maalesef yavaş olmaya pek vakit bulamıyoruz. Ancak şu da bir gerçek ki çok hızlı hareket etmenin hiçbir faydası yok! Evet yok! Bana kalırsa faydasız bir şey için çabalamayın. Onun yerine biraz daha yavaş olun. Bir iş yaparken iki kez düşünün. Emin olun sakarlıktan kurtulmak için bu ipucu çok işinize yarayacak.




Odaklanın!
Yapacağınız işte sakarlık istemiyorsanız odaklanmayı deneyin. İşinize odaklanın. Konsantre olun. Derin bir nefes alın ve odaklanın. Sadece işinize odaklanın. Mesela araba kullanırken yola odaklanın. Telefonla konuşmayın. Yanınızdaki ile sohbet etmeyin. Böylece sakarlık yapma olasılığınız da azalacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Etiketler