Canlı Yayın Nasıl Yapılır? Canlı Yayın Açma

Canlı Yayın Nasıl Yapılır? Canlı Yayın Açma
Canlı Yayın Nasıl Yapılır? Canlı Yayın Açma
Mart 18, 2018 0 Yorum

Canlı Yayın Nasıl Açılır?
Artık internette herkes kolayca canlı yayın yapıp diğer insanlarla iletişime geçebiliyor. Hatta oturduğu yerden canlı yayın sayesinde para dahi kazanabiliyor. Peki canlı yayın nasıl açılır? Canlı yayın açarak para kazanma. Canlı yayın açma. Facebook canlı yayın nasıl yapılır? YouTube canlı yayın nasıl yapılır? İnternetten canlı yayın nasıl yapılır? Instagram canlı yayın nasıl yapılır? Twitter canlı yayın nasıl yapılır? Periscope canlı yayın nasıl yapılır?


İnternetten canlı yayın yapmanın onlarca yöntemi var. Bunlardan en kolay olanları sosyal medya uygulamalarını kullanarak canlı yayın yapmak. Artık neredeyse tüm sosyal medya uygulamalarından canlı yayın yapılabiliyor. İşte bunlardan bazıları ve nasıl canlı yayın yapılır?


YouTube Canlı Yayın Nasıl Yapılır?
YouTube'dan canlı yayın yapmak artık çok kolay. İster mobilden ister masaüstünden kolayca canlı yayın yapabilirsiniz. Mobilden canlı yayın yapmak için Canlı Mobizen uygulamasını kullanabilirsiniz. Henüz yayınlanmadı ama deneyebilirsiniz. Bilgisayardan canlı yayın yapmak için ise OBS programını kullanmanız gerekli. OBS programının kullanımı hakkında detaylı bilgiyi internette bulabilirsiniz.

Facebook Canlı Yayın Nasıl Yapılır?
Facebook'ta canlı yayın yapmak için Facebook uygulamasının akıllı telefonunuzda kurulu olması gerekli. Uygulamayı kurduktan sonra canlı yayın yapmak için Bir şeyler yaz.. kısmına tıkladıktan sonra Canlı Video Başlat butonuna tıklamalısınız. Böylece canlı yayın yapabileceksiniz. Daha sonra canlı yayın hakkında ufak bir açıklama yazabilirsiniz.


Instagram Canlı Yayın Nasıl Yapılır?
Instagram'da canlı yayın yapmak için de Instagram uygulamasını kurmanız gerekiyor. Instagram uygulamasını açtıktan sonra sola kaydırıp tekrar sola kaydırmalısınız. Daha sonra Canlı Video Başlat butonuna tıklayarak canlı yayını başlatabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Etiketler